Om mig

EHxHgEfTnXDw_sl_6_a94lEtCdVhzvfaJ1jB3DkuNHE,tYVVQSnhKwS9vb5Xn7i6uHnfMGKHquLFqZQncidsVVA

Vem är jag?
Cherie Mårtensson heter jag, 28 år och boendes i Ängelholm tillsammans med min dotter och hund. Arbetar idag som vikarie på skola och funderar på att ta steget för att utbilda mig till lärare. Man hittar mig ofta inne på någon sportapp för att följa senaste resultaten eller framför tvn under mästerskap då jag har ett stort sportintresse.

I min blogg får du läsa om min vardag där jag försöker bjuda på härliga träningspass, pyssel med dottern och dela med mig om inspiration från köket.

Lite kort om mitt träningsliv
Jag testade på fotboll, handboll och ridsport när jag var yngre och höll på med hästar fram tills för ungefär sju år sedan. Sedan blev det löpning som jag fastnade för och sprang mitt första lopp när jag var gravid med dottern 2011. Därefter har det blivit några lopp till men på grund av skador och liknande har jag inte kommit tillbaka igen. Nu, 2017, är året då jag hoppas kunna komma tillbaka och efter att ha tyckt 10km varit tillräckligt tidigare så längtar jag nu efter att genomföra mitt första marathon, cykla Vätternrundan och köra Vasaloppet.

Välkommen hit!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s